Aura + Xevi - Postboda

categoria BODAS- WEDDING

Us presento el reportatge postboda d'Aura i Xevi. Es van casar el primer cap de setmana de setembre, però per tema d'agenda vam quedar per fer les fotos el segon cap de setmana d'Octubre, després que arribessin de la lluna de mel. Com que només els he fet el postboda, per conèixer-nos i anar trencant el gel vam quedar una estona abans de la sessió fotogràfica i mentre preníem el cafè i xerràvem una mica ens van notificar una molt bona notícia (que llegireu si arribeu al final del post). 

Recomano totalment fer el reportatge de postboda, ja que a diferència del reportatge quee s fa després de la cerimònia el mateix dia de la boda,ja que es pot realitzar una sessió fotogràfica més relaxada no existint els típics nervis per la pressió d'haver de complir amb horaris o de voler participar més amb els convidats.

Un mateix reportatge pot tenir diversos acabats de color. Jo jugo amb tres tractaments de color: color natural, color "vintage" i Blanc i negre. Per veure la diferència, aquesta sessió la podeu veure en els dos tipus: Fotografies en color "vintage" AQUItambé Fotografies en color natural (s'ha de dir que aquest dia estava ennuvolat i el color natural és més apagat)


L´Aura porta un vestit de Yolancris , adquirit juntament amb els complements a Outlet Nuvies I Celebracions d'Igualada 

Per proximitat vam planejar fer les fotos a la província de Barcelona, trobant aquest bell lloc. Així va ser la sessió....
…………………………………………
Os presento el reportaje postboda de Aura y Xevi. Se casaron el primer fin de semana de septiembre, pero por tema de agenda quedamos  para hacer las fotos el segundo fin de semana de Octubre, después de que llegaran de la luna de miel. Como que sólo les he hecho el postboda, para conocernos e ir rompiendo el hielo quedamos un rato antes de la sesión fotográfica y mientras tomábamos  el café y charlábamos un poco nos notificaron una muy buena noticia (que leeréis si llegáis al final del post). 

Recomiendo totalmente hacer el reportaje de postboda, ya que a diferencia de hacer el reportaje después de la ceremonia el mismo día de la boda, se puede realizar una sesión fotográfica más relajada no existiendo los típicos nervios por la presión de tener que cumplir con horarios o de querer participar más con los invitados.

Un mismo reportaje puede tener varios acabados de color. Yo juego con tres tratamientos de color: color natural, color "vintage" y Blanco y negro. Para ver la diferencia, ésta sesión la podéis ver en los dos tipos: Fotografías en  color "vintage" AQUI y también Fotografías en color natural (se ha de decir que ese día estaba nublado y el color natural es más apagado)

Aura lleva un vestido de  Yolancris , adquirido junto con los complementos en Outlet Nuvies I Celebracions de Igualada 

Por cercanía planeamos hacer las fotos en la provincia de Barcelona, encontrando éste bello lugar. Así fue la sesión....

La notícia que ens va comunicar l´Aura és que .... està embarassada !! i mentre fèiem el reportatge pensava com podia reflectir-ho i vaig recordar que al cotxe tenia un cor de pissarra (sempre porto una mica d´atrezzo per si hi ha opció a utilitzar-ho). Els plantejo la possibilitat d'escriure un interrogant en la pissarra però per a la meva sorpresa, em van dir que ja tenen clar els dos possibles noms.


A data d'avui, encara no saben si serà nen/a , però ja tenen les dues possibles opcions dels noms fotografiades. 
……………………………….
La noticia que nos comunicó Aura es que .... está embarazada !! y mientras hacíamos el reportaje pensaba cómo podía reflejarlo y recordé que en el coche tenia un corazón de pizarra (siempre llevo algo de atrezzo por si hay opción a utilizarlo). Les plantee la posibilidad de escribir un interrogante en la pizarra pero para mi sorpresa, me dijeron que ya  tienen claro los dos posibles nombres.


A fecha de hoy, todavía no saben si será niño/a , pero ya tienen las dos posibles opciones de los nombres fotografiadas.

Carles Aguilera 2009-2016 | Wedding |Bodas| Infantil | Retrato | Industrial | Autor |
 

Tags: blog fotografía de bodas Bodas Weddings book modelo photographer spain embarazada espontaneidad fotografía artística de bodas fotografía de bodas fotografía de niños bebés blanco y negro fotografías artísticas embarazo fotografías espontáneas niños fotografías originales de boda fotografia artística de bodas fotoperiodismo de bodas España fotografia de bodas artística fotografia embarazo destination wedding fotografia casaments estudio Fotografia embarazo original fotografia familiar barcelona fotografo españa fotografo bodas barcelona fotografo bodas españa fotografo de bodas barcelona fotoperiodismo de bodas fotos de bebés bodas artisticas Niños Preboda preboda original spain wedding photographer spanish wedding photographer photographer fotografia industrial bodes casaments fotograf reportatges spain Igualada Barelona Manresa Vilafranca Sitges cerca

categoria BODAS- WEDDING

 
Carles Aguilera 2009-2016 | Wedding |Bodas| Infantil | Retrato | Industrial | Autor |