CAMPANYA NADAL 2013 / CAMPAÑA NAVIDAD 2013

tarjeta vales regalo navidad
Si aquest Nadal no saps que regalar aquí us deixo una bonica opció, VALS REGAL DE SESSIONS FOTOGRÀFIQUES .

Les sessions fotogràfiques s'adapten a les vostres necessitats i per a tot tipus de reportatges. Els reportatges poden ser en exterior,interior o també es fan sessions fotografies a les cases ( no hi ha res millor per a algú que fa pocs dies que ha estat mare que poder fer una sessió al seu nado a la seva pròpia casa sense necessitat de desplaçar-se ella ), em desplaço a tota Catalunya i resta Espanya

Els vals regal es lliuren dins d'una capseta de fusta d'estil vintage decorada exclusivament per a aquesta campanya.

Per a més informació foto@carlesaguilera.com tel 667558445

.......................................................

Si estas Navidades no sabes que regalar aquí os dejo una bonita opción, VALES REGALO DE SESIONES FOTOGRÁFICAS .

Las sesiones fotográficas se adaptan a vuestras necesidades, para todo tipo de reportajes. Los reportajes pueden ser en exterior,interior o también hago sesiones fotográficas en las casas ( no hay nada mejor para alguien que hace pocos días que ha sido madre que poder hacer una sesión a su bebe en su propia casa sin necesidad de desplazarse ), me desplazo a toda Cataluña y resto España

Los vales regalo se entregan dentro de una cajita de madera de estilo vintage decorada exclusivamente para esta campaña.

Para más información foto@carlesaguilera.com tel 667558445
...........................................................................................................
CAMPANYA NADAL 2013 / CAMPAÑA NAVIDAD 2013
campanya-nadal-2013-campaña-fotografia-fotograf-reportaje-artistico-familiar-bebes-niños-nadons-nens-exterior-fotografo-igualada-manresa-vilafranca-barcelona

Obrim agenda pels reportatges fotogràfics de Nadal. Ja falta poc per aquests dies tan màgics, reserva la teva sessió amb temps. Aquest Nadal regala emocions, regala fotografies!!

.................................................................................

Abrimos agenda para los reportajes fotográficos de Navidad. Ya falta poco para estos días tan mágicos, reserva tu sesión con tiempo. Esta Navidad regala emociones, regala fotografías !!

...........................................................................................................

Packs Regal-Packs Regal

Sorprèn per Nadal, REGALA RECORDS...........REGALA FOTOGRAFIA.

No saps què regalar aquest Nadal? 
Aquest Nadal regala un record per a tota la vida.
Regala un reportatge fotogràfic a qui més estimes.
Per a nounats, embarassades, nens, parelles, perquè la teva amiga es faci un book....


Cada pack-regal s'adapta i personalitza segons el tipus de reportatge que es vulgui regalar.

Els packs es lliuren en una elegant caixa plana, adornada amb una galeta personalitzadai amb la targeta regal al seu interior, tal com mostren les fotografies.

.......................... ................. 

Sorprende por Navidad, REGALA RECUERDOS...........REGALA FOTOGRAFÍA.

¿No sabes qué regalar estas Navidades? 
Esta Navidad regala un recuerdo para toda la vida.
Regala un reportaje fotográfico a quien más quieres.
Para recién nacidos, embarazadas, niños, parejas, para que tu amiga se haga un book....


Cada pack-regalo se adapta y personaliza según el tipo de reportaje que se quiera regalar.

Los packs se entregan en una elegante caja plana, adornada con una galleta personalizada y con la tarjeta regalo en su interior, tal como muestran las fotografías.
...........................................................................................................
Sesiones recien nacidos-bebes-niños

Cada etapa del nadó és diferent i els resultats fotogràfics als quals podem arribar varien, per aquest motiu és aconsellable parlar-ho amb temps i així quedar per a la sessió en l'etapa ideal. Per exemple aquestes fotografies tendres en les quals els nadons estan dormits,és ideal realitzar-les durant les dues primeres setmanes de néixer. Els nens creixen ràpid i hi ha situacions que no podrem recrear si ja ha pasat l'etapa no podrem tornar enrere.

Les sessions fotogràfiques de nounats, nadons o nens duraran un minim d'una hora i mitja. Es es desenvolupen en un ambient relaxat on si s'ha de parar per cobrir les necessitats del nado, es para. Tots sabem que un nen petit quan té gana té gana i no espera. 

A les sessions es poden incloure objectes preferits del nen, com alguna joguina, mantita,etc.

Per a les sessions familiars és preferible que el vestuari per a tota la família sigui còmoda, en tons neutres, sense estampats, quadres, ni ratlles… Això dóna a les imatges uniformitat i equilibri. 

Les sessions familiars també les podrem realitzar en exteriors que vosaltres trieu. 


........................................................................................................................

Cada etapa del bebé es diferente y los resultados fotográficos a los que podemos llegar varían, por ese motivo es aconsejable hablarlo con tiempo y así quedar para la sesión en la etapa ideal. Por ejemplo esas fotografías tiernas en las que los bebes están dormidos,es ideal realizarlas durante las dos primeras semanas de nacer. Los niños crecen rápido y hay situaciones que no podremos recrear si ya ha paso la etapa no podremos volver atrás.

Las sesiones fotográficas de recién nacidos, bebés o niños duraran un mínimo de una hora y media. Se se darrollan en un ambiente relajado donde si se ha de parar para cubrir las necesidades del bebé, se para. Todos sabemos que un niño pequeño cuando tiene hambre tiene hambre y no espera. 

En las sesiones podremos incluir objetos preferidos del niño,, como algún juguete, alguna mantita,etc.

Para las sesiones familiares es preferible que el vestuario para toda la familia sea cómodo , en tonos neutros, sin estampados, cuadros, ni rayas… Eso da a las imágenes uniformidad y equilibrio. 

Las sesiones familiares también las podremos realizar en exteriores que vosotros elijáis.
categoria INFO-CONTACTOt

EXEMPLES D'ÀLBUMS / EJEMPLOS DE ÁLBUMES

Tot treball fotogràfic que realitzo es lliura en suport digital DVD o USB. Però una molt bona opció per tenir el reportatge fotogràfic són els àlbums digitals, on es pot triar entre diferents d'opcions de grandàries i diferents acabats per a les tapes. Treballo amb diferents fabricants, nacionals i internacionals, per així poder oferir més varietat acabats. Aquí podeu veure un parell d'exemples de diferents tipus d'àlbums

...........................................................

Todo trabajo fotográfico que realizo se entrega en formato digital, DVD o USB. Pero una muy buena opción para tener el reportaje fotográfico son los álbumes digitales, donde se puede elegir entre diferentes opciones de tamaños y diferentes acabados para las tapas. Trabajo con diferentes fabricantes, nacionales e internacionales, para así poder ofrecer más variedad acabados. Aquí podéis ver un par de ejemplos de diferentes tipos de álbumes.

Caçador caçat/Cazador cazado 

Fotografies dels making of d'alguns reportatges fotogràfics.

............................................

Fotografías de los making of de algunos reportajes fotográficos.

   
Carles Aguilera 2009-2016 | Wedding |Bodas| Infantil | Retrato | Industrial | Autor |
 

Tags: blog fotografía de bodas Bodas Weddings book modelo photographer spain embarazada espontaneidad fotografía artística de bodas fotografía de bodas fotografía de niños bebés blanco y negro fotografías artísticas embarazo fotografías espontáneas niños fotografías originales de boda fotografia artística de bodas fotoperiodismo de bodas España fotografia de bodas artística fotografia embarazo destination wedding fotografia casaments estudio Fotografia embarazo original fotografia familiar barcelona fotografo españa fotografo bodas barcelona fotografo bodas españa fotografo de bodas barcelona fotoperiodismo de bodas fotos de bebés bodas artisticas Niños Preboda preboda original spain wedding photographer spanish wedding photographer photographer fotografia industrial bodes casaments fotograf reportatges spain Igualada Barelona Manresa Vilafranca Sitges cerca