autor

Estació de Canfranc/Estación de Canfranc

L' estació de Canfranc, un dels llocs abandonats segurament més fotografiats, lloc que actualment esta abandonat però en la seva època era una espectacular estació de tren.

..................................................................

La estación de Canfranc, uno de los lugares abandonados seguramente más fotografiados, lugar que actualmente esta abandonado pero en su época era una espectacular estación de tren.

"Gaiter escocès / Gaitero escocés"
"kayaks"
"Tree"
"Autumn"
"Belly dance" 
"Cremallera"
"Cocheras"
...........................................................................................................
"Coto privado de caza"

Passejant em vaig trobar amb aquest paisatge. En prendre la fotografia em va venir al cap l’imatge , que segons diuen és la més vista del món, presa per Chuck O’Rear i utilitzada per Microsoft pel seu famós fons de pantalla. M'agraden els paisatges amb núvols ja que et donen molt joc en passar-les al Blanc i Negre . Així i tot em ve al cap  l’imatge esmentada avanç, serà que em sembla una al·lusió al "coto privado” de caça  que té Microsoft a l'entorn dels PC ??? 

..........................................................

Paseando me encontré con este paisaje. Al tomar la fotografía me vino a la cabeza la imagen , que según dicen es la más vista del mundo, tomada por Chuck O’Rear y utilizada por Microsoft  para su famoso fondo de pantalla. Me gustan los paisajes con nubes ya que te dan mucho juego al pasarlas al Blanco y Negro . Aun así me viene a la cabeza la imagen comentada , será que me parece una alusión al "coto privado" de caza que tiene Microsoft en el entorno de los PC ??? 

...........................................................................................................
 
Sant Esteban de Gormaz (Soria )
El sortint de la muntanya sembla la cara d'un animal / El saliente de la montaña parece la cara de un animal.

Sant Esteban de Gormaz és un pintoresc municipi castellanoleonés situat a la província de Soria. En ell han tingut lloc esdeveniments de destacada rellevància a causa de la seva situació estratègica a la vora del riu Duero, divisor de terres musulmanes i cristianes en temps remots. Va ser el propi Cid qui, després d'innombrables batalles, va expulsar definitivament als musulmans de la Vila al segle XI.... ( extracte de la web del municipi)

Però s'ha de comentar que la descripció és la realitat, és realment pintoresc i val la pena visitar la zona de cellers tradicionals que la gent ha anat excavant en el vessant de la muntanya. On cada propietari deu guardar la seva porció de vi de la Ribera del Duero.

..........................................

San Esteban de Gormaz es un pintoresco municipio castellanoleonés situado en la provincia de Soria. En él han tenido lugar acontecimientos de destacada relevancia debido a su  situación estratégica a orillas del río Duero, divisor de tierras musulmanas y cristianas en tiempos remotos. Fue el propio Cid  quien, después de innumerables batallas, expulsó definitivamente a los musulmanes de la Villa en el siglo XI.... ( extracto de la web del municipio).

Pero se ha de comentar que la descripción es la realidad, es realmente pintoresco y vale la pena visitar la zona de bodegas tradicionales que la gente ha ido excavando en la ladera de la  montaña. Donde cada propietario debe guardar su porción de vino de la Ribera del Duero.

...........................................................................................................
"Lectura"

Després que passessin tots els grups organitzats acompanyats per les seves guies turístiques , la nena es va quedar una estona sola consultant ...... les seves anotacions sobre aquest meravellós indret ?? 
Que consulti l'informació en paper, a l'era dels Smarphones i Tablets amb accés a Internet i Wikipedia, la podem trobar estranya.
Segurament seria per no alterar la pau del moment, per aïllar-se de la resta del món, per rebel·lia en contra les noves tecnologies... encara que segurament aquestes ja l'han vençut i l'han fet "caure" en la temptació...

...................................

Después de que pasaran todos los grupos organizados y sus respectivas guías turísticas , la niña se quedo un rato sola consultando ...... sus apuntes sobre ese maravilloso lugar ??
Que consulte la información en papel, en la era de los Smarphones y Tablets con acceso a Internet y Wikipedia, la podemos encontrar extraña.
Seguramente seria para no alterar la paz del momento, para aislarse del resto del mundo, por rebeldía en  contra las nuevas tecnologías... aunque seguramente estas  ya la han vencido y la han hecho  "caer" en la  tentación...

San Juan de la peña ( Huesca)

...........................................................................................................
"Puerta"

Passejant l'altre dia per un bonic poblet de la Conca del Barberà em vaig trobar amb aquesta porta. Un es pregunta que gran tresor hi haurà darrere d'ella, perquè el propietari la protegeixi amb un cadenat més gran que la mateixa porta....

....................................................

Paseando el otro día por un bonito pueblecito de la Conca del Barberà me encontré con esta puerta. Uno se pregunta que gran tesoro habrá detrás de ella,para que el propietario la proteja con un candado más grande que la misma puerta....

 

...........................................................................................................

categoria FOTOGRAFIA AUTORt

   
Carles Aguilera 2009-2016 | Wedding |Bodas| Infantil | Retrato | Industrial | Autor |
Tags: blog fotografía de bodas Bodas Weddings book modelo photographer spain embarazada espontaneidad fotografía artística de bodas fotografía de bodas fotografía de niños bebés blanco y negro fotografías artísticas embarazo fotografías espontáneas niños fotografías originales de boda fotografia artística de bodas fotoperiodismo de bodas España fotografia de bodas artística fotografia embarazo destination wedding fotografia casaments estudio Fotografia embarazo original fotografia familiar barcelona fotografo españa fotografo bodas barcelona fotografo bodas españa fotografo de bodas barcelona fotoperiodismo de bodas fotos de bebés bodas artisticas Niños Preboda preboda original spain wedding photographer spanish wedding photographer photographer fotografia industrial bodes casaments fotograf reportatges spain Igualada Barelona Manresa Vilafranca Sitges cerca